170531/04
Bent u iemand die houdt van een uitdaging? Heeft u de drive om uw doelen te bereiken en die van het bedrijf? Bent u leergierig en staat u te popelen om nieuwe vaardigheden aan te leren? Dan bent u de persoon die we zoeken. De Contraste Europe Groep bouwt sterke relaties uit met haar klanten. Ze biedt hen een brede waaier van IT-diensten aan, zoals: Consulting, Application Management en Managed Services. De Contraste Europe Groep heeft kantoren in België, Luxemburg en Frankrijk en focust zich op verschillende sectoren: financiële instellingen, nutsbedrijven, openbare instellingen en niet-commerciële organisaties. Voor een van onze Key Accounts, zijn we op zoek naar een Business Analyst CRM.

Your role: 

·         We zoeken gemotiveerde business analist om het intake team van ODM te versterken. De business analist is een belangrijke brugfunctie tussen business en IT en bepaalt in grote mate het gezicht van IT naar de interne klant. Binnen deze brugfunctie zijn effectiviteit en efficiëntie troef, waarbij dé toegevoegde waarde van IT aangetoond dient te worden voor onze eindgebruiker en diens klant.

·         Het domein waar je zal op ingezet worden is CRM. We zijn momenteel volop bezig om via pakket Microsoft Dynamics onze business mensen die direct of indirect met de klant in contact staan te ondersteunen in hun dagelijks werk.

·         De business domeinen die in deze omgeving ondersteund worden zijn oa lead management, customer 360° overview, customer service/commercial management, workforce management overview en event management.

·         Er worden toepassingen gebouwd voor verscheidene doelgroepen zoals bankkantoren, agenten, bedrijvenkantoren

Your profile: 

·         Vertalen van business requirements in een fit-for-purpose IT oplossing

·         Uitvoeren van een werkvoorbereiding of ‘feasibility’ studie waarbij jij als business analist de verschillende oplossingsalternatieven in kaart brengt en de haalbaarheid naar scope, budget, TTM (time-to-market), A2E (Ability to Execute) hiervan binnen het IT applicatielandschap onderzoekt.

·         Verantwoordelijk voor de status rapportering van jouw werkvoorbereidingsdossiers naar programma en IT management.

·         Je bent op de hoogte van Project Life Cycle en past deze naar de geest toe.

·         Op het einde van je ‘feasibility’ studie lever je de crucale IT deliverables op in een ‘feasibility’ rapport.

·         Na de ‘feasibility’ studie zorg je voor een ‘handover’ naar de projectleider en analist en blijf je ter beschikking tijdens de werkuitvoering voor de werfopvolging.

·         Opbouwen van gedegen netwerk met de verschillende (technologie) experten, IT architecten, …

·         Zorgen voor gedragenheid van de IT oplossing binnen de IT organisatie (technologie experten, IT architecten, business analisten community, …)

·         Opvolgen van technologie trends en evoluties binnen het domein

·         Fungeren als co-entrepreneur voor jouw interne business klant, daarbij oa adviseren waar technologie een ‘enabler’ kan zijn om business ideeën te realiseren

·         Je bent actief betrokken binnen de communities, je bent daarbij niet alleen transparant over je eigen dossiers maar volgt ook de andere dossiers en staat collega’s bij waar nodig

We offer: 

  • Een uitdagende functie in een snel groeiend bedrijf met een internationale aanwezigheid.
  • Een stimulerende werkomgeving met een echt goede team spirit onderhouden door tal van interne evenementen (teambuilding, ...).
  • Een dynamische cultuur gericht op persoonlijke ontwikkeling.
  • Een breed scala aan opleidings- en carrièremogelijkheden.

 

Als u denkt dat u heeft wat nodig is, stuur ons dan uw CV zo snel mogelijk naar join-us@contraste.com Of zoek ons online op www.contraste.com voor meer informatie

Interested ?

Please apply now !

Apply online

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.