170606/01
Bent u iemand die houdt van een uitdaging? Heeft u de drive om uw doelen te bereiken en die van het bedrijf? Bent u leergierig en staat u te popelen om nieuwe vaardigheden aan te leren? Dan bent u de persoon die we zoeken. De Contraste Europe Groep bouwt sterke relaties uit met haar klanten. Ze biedt hen een brede waaier van IT-diensten aan, zoals: Consulting, Application Management en Managed Services. De Contraste Europe Groep heeft kantoren in België, Luxemburg en Frankrijk en focust zich op verschillende sectoren: financiële instellingen, nutsbedrijven, openbare instellingen en niet-commerciële organisaties. Voor een van onze Key Accounts, zijn we op zoek naar een IT System Engineer Application Integration.

Your role: 

·         Binnen het team Application Integration kan je aan de slag als systeemdeskundige.

·         Je krijgt onmiddellijk operationele opdrachten en bijbehorende verantwoordelijkheden, en leert op die manier de systemen kennen om verder te groeien als middleware specialist.

·         Na een korte opleiding- en inwerkperiode ga je samen met je collega’s middleware opzetten, installeren en onderhouden op open systemen (Windows en Linux), zOS en cloud native platformen. Hierdoor kom je in aanraking met alle mogelijke aspecten van message oriented middleware en de toepassingen die hiervan gebruik maken.

·         Je werkt nauw samen met collega's in een hecht team dat werkzaam is in een uitdagende en veranderende omgeving. Je bent en aanspreekpunt voor de ICT en IT teams die met Message Oriented Middleware vragen zitten. Je denkt samen met hen mee en zoekt een geschikte oplossing voor hun vraag.

·         Je werkt mee aan projecten die nieuwe functionaliteiten en/of optimalisaties opleveren.

Your profile: 

·         Je bent in het bezit van

o   Een bachelor- of masterdiploma Informatica,

o   Master Industriële Wetenschappen ICT,

o   Master Ingenieurswetenschappen optie Computerwetenschappen,

o   Master Ingenieurswetenschappen optie Elektrotechniek,

o   Master Handelsingenieur Beleidsinformatica,

o   Master Economische Wetenschappen met aanvullende opleiding Informatica of gelijkwaardig door ervaring.

·         Je hebt een gedreven en dynamische persoonlijkheid.

·         Je bent assertief, overtuigend en diplomatisch.

·         Je neemt graag verantwoordelijkheden en je bent in staat zelfstandig en probleemoplossend te werken.

·         Hiertoe zijn organisatorische vaardigheden en flexibiliteit belangrijk, maar ook de bereidheid om je handen uit je mouwen te steken en in de bits en bytes of de technische documentatie te duiken.

·         Je staat communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, gezien je regelmatig met interne klanten en externe partijen in contact komt.

·         Je werkt graag projectmatig en kan op een constructieve en professionele manier samenwerken met collega’s binnen het team en doorheen de organisatie in een soms tijdskritische omgeving.

·         Je kunt de zaken conceptueel uitdenken en beschikt over een stevige dosis analyse- en synthesevaardigheden.

·         Je zoekt creatieve oplossingen die beantwoorden aan de gestelde eisen en garandeert daarbij de continuïteit van de bestaande processen en systemen.

·         Je bent resultaatsgericht met oog voor risico’s en kwaliteit.

 

We offer: 

  • Een uitdagende functie in een snel groeiend bedrijf met een internationale aanwezigheid.
  • Een stimulerende werkomgeving met een echt goede team spirit onderhouden door tal van interne evenementen (teambuilding, ...).
  • Een dynamische cultuur gericht op persoonlijke ontwikkeling.
  • Een breed scala aan opleidings- en carrièremogelijkheden.

Als u denkt dat u heeft wat nodig is, stuur ons dan uw CV zo snel mogelijk naar join-us@contraste.com Of zoek ons online op www.contraste.com voor meer informatie

Interested ?

Please apply now !

Apply online

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.