170406/04
Bent u iemand die houdt van een uitdaging? Heeft u de drive om uw doelen te bereiken en die van het bedrijf? Bent u leergierig en staat u te popelen om nieuwe vaardigheden aan te leren? Dan bent u de persoon die we zoeken. De Contraste Europe Groep bouwt sterke relaties uit met haar klanten. Ze biedt hen een brede waaier van IT-diensten aan, zoals: Consulting, Application Management en Managed Services. De Contraste Europe Groep heeft kantoren in België, Luxemburg en Frankrijk en focust zich op verschillende sectoren: financiële instellingen, nutsbedrijven, openbare instellingen en niet-commerciële organisaties. Voor een van onze Key Accounts, zijn we op zoek naar een System Engineer Applications.

Your role: 

·         Het CSI Applications Team is verantwoordelijk voor het technical application management van corporate staff en IT servers binnen de organisatie.

·         Je eerste inzet zal vooral gebeuren voor de scope van messaging and collaboration toepassingen maar ook de .Net omgevingen.

·         Binnen dit domein ben je mee verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de infrastructuur en ben je voortdurend op zoek naar structurele verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen.

·         Je werkt mee aan projecten die wijzigingen aan de infrastructuur opleveren of die de bestaande infrastructuur grondig wijzigen en/of vernieuwen.

·         Je werkt samen met je collega's in een team in een uitdagende en snel veranderende omgeving, je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken engagementen.

Your profile: 

·         Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen :

o   UAC

o   Perl

o   VMWare, BladeLogic, NetBackup,

o   Windows 2012, Linux, RedHat 6/7

o   Websphere, Webseal

o   Connect: Direct en UDM

o   Oracle/SQL server

 

·         Je:

o   Hebt een gedreven en dynamische persoonlijkheid.

o   Bent assertief, overtuigend en diplomatisch.

o   Neemt graag verantwoordelijkheden en je bent in staat zelfstandig en probleemoplossend te werken. Hiertoe zijn organisatorische vaardigheden en flexibiliteit belangrijk, maar ook de bereidheid om je handen uit je mouwen te steken en in de bits en bytes te duiken.

o   Staat communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, gezien je regelmatig met interne klanten in contact komt en je steeds duidelijke documentatie dient op te leveren. Je kan op een constructieve en professionele manier samenwerken met collega's doorheen de organisatie.

o   Kan de zaken conceptueel uitdenken en beschikt over een stevige dosis analyse- en synthesevaardigheden.

o   Zoekt creatieve oplossingen die beantwoorden aan de gestelde eisen en garandeert daarbij de continuïteit van de bestaande processen en systemen. Je bent resultaatsgericht met oog voor risico’s en kwaliteit.

o   Hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

·         Naast je interesse voor ICT heb je ook interesse voor de bank- en verzekeringssector.

We offer: 

  • Een uitdagende functie in een snel groeiend bedrijf met een internationale aanwezigheid.
  • Een stimulerende werkomgeving met een echt goede team spirit onderhouden door tal van interne evenementen (teambuilding, ...).
  • Een dynamische cultuur gericht op persoonlijke ontwikkeling.
  • Een breed scala aan opleidings- en carrièremogelijkheden.

 

Als u denkt dat u heeft wat nodig is, stuur ons dan uw CV zo snel mogelijk naar join-us@contraste.com Of zoek ons online op www.contraste.com voor meer informatie

Interested ?

Please apply now !

Apply online

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: txt rtf pdf doc docx.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.